Meer over dit project

De woning is aangekocht als kijkwoning waarbij de tuin met een basisconcept lowbudget was uitgewerkt. Daarnaast waren de hoogteverschillen niet opgevangen. Er was enkel een smal klinkerpad naar een klein terras. De overige ruimte was aangeplant op het bestaand niveau van het terrein.

 

We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk ‘ruimte’ te creëren zodat wandelen door de tuin opnieuw mogelijk werd.

Er is plaats gemaakt voor 2 terrassen en een vlak gazon zodat tafelen en feesten terug mogelijk is.

De houten wand zorgt voor privacy en vormt tezelfdertijd een accent in de tuin. Voor de betegeling is gekozen voor natuursteen in een gemengd formaat. Op die manier keert de landelijke toets die ook in de woning aanwezig is terug in het tuinconcept.

 

Locatie: Erpe-Mere

Delen