Tuinaanleg en -onderhoud van A tot Z

SD Tuinen plaatst een professionele en klantvriendelijke aanpak voorop

Tijdens het aanleggen van een tuin zie je de eerder opgemaakte plannen echt tot leven komen. Het is belangrijk dat dit proces snel vooruitgaat, zodat je hier zelf weinig hinder aan ondervindt. SD Tuinen beschikt over een uitgebreid machinepark en een ervaren team om deze vlotte aanleg te garanderen. Een vakkundige en correcte uitvoering en afwerking van de tuinaanleg is voor ons een absolute must.

Een totaalpakket aan diensten

Het aanleggen van tuinen is een breed begrip. SD Tuinen helpt met plezier bij alles wat hierbij komt kijken. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de nodige grondwerken in jouw tuin. Ook het plaatsen van afsluitingen, tuinhuizen, pergola’s enz. behoort tot onze diensten. Ben je op zoek naar een (zwem)vijver, waterelementen of een zwembad? Of heb je nood aan een nieuwe oprit, of tijdloze paden en terrassen? We helpen met plezier bij de selectie, de levering en de plaatsing van dit alles. Uiteraard helpt de toevoeging van kleur om een tuin écht op te frissen. SD Tuinen levert en plant kwaliteitsvolle planten om van jouw tuin een dynamische en bloeiende plaats te maken.

Blijvend onderhoud na de tuinaanleg, de sleutel tot succes

Na het aanleggen ervan heeft een tuin blijvend aandacht nodig. Daarom biedt SD Tuinen het verder onderhoud van jouw tuin aan. Indien gewenst zorgen we het hele jaar door voor de nazorg. We maaien en voeden het gras zodat je het hele jaar een frisgroen gazon hebt. Indien nodig snoeien we struiken en hoogstambomen. Daarnaast sproeien we tegen het onkruid. Het snoeisel van de struiken wordt ter plaatse verhakseld en meegenomen. Door beroep te doen op ons onderhoud kan jouw tuin optimaal groeien. We kijken er dan ook naar uit om jouw tuin samen te zien evolueren!

– Dimitri Sleeuwagen, tuinaanlegger & zaakvoeder –

Afsluitingen en sierpoorten

Voor zowel een sterke, beveiligde tuinafsluiting als voor een lichte beschutting kan je terecht bij SD Tuinen. De mogelijkheden voor het afsluiten van jouw tuin zijn eindeloos, en dit op het vlak van materiaal én uitvoering.

We leggen jou graag de verschillende opties uit en bespreken de voor- en nadelen van o.a. schanskorven, betonnen afsluitingen, houten afsluitingen, draadafsluitingen, tuinschermen enz. Samen komen we tot de afsluiting die perfect past bij jouw verwachtingen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Laat je inspireren door onze realisaties 

ONZE TOTAALPROJECTEN
MEER AFSLUITINGEN EN SIERPOORTEN

Vijvers, zwemvijvers en zwembaden
Tuinhuizen en poolhouses

Wij ontwerpen en plaatsen zwemvijvers of zwembaden die perfect aansluiten bij jouw wensen. Landelijk of modern, groot of klein, de mogelijkheden zijn eindeloos! Een zwemvijver maakt jouw tuin helemaal af. Zo kan je elk seizoen genieten.

Om de beleving compleet te maken, kan je bij SD Tuinen ook terecht voor de realisatie van jouw tuinhuis of poolhouse. Ontdek snel een selectie van onze projecten!

Opritten en terrassen
Gazons en beplanting

Uiteraard verdient ook jouw terras en jouw oprit de nodige aandacht. Een goed uitgevoerde plaatsing is belangrijk om verzakkingen op langere termijn te voorkomen. Betonklinkers, kasseien, natuursteen, keramische tegels, dolomiet, natuurgrind of hardhout? SD Tuinen staat garant voor de perfecte aanleg van elk materiaal. Door de toevoeging van weloverwogen groenbeplanting zorgen wij voor een optimaal contrast in jouw tuin.

Klaar om aan de slag te gaan met de aanleg en het onderhoud jouw tuin?

Ontdek snel waarom wij de ideale totaalpartner voor jouw tuin zijn.

Vraag een gratis offerte aan, vraag meer info of maak een afspraak met het SD Tuinen team!

CONTACTEER ONS

In de kijker

Volg onze topics en check wat we nog meer doen bij SD Tuinen

IN DE KIJKER